Nilsson.noNilsson Mo AS søker servicerørleggere
Nilsson ansatte fra Nilsson i Mo i Rana.

Nilsson Mo AS søker servicerørleggere

Vi trenger flere servicerørleggere! Nilsson Mo AS får stadig flere oppdrag og da trenger vi enda flere dyktige fagarbeidere til vår serviceavdeling.

Nilsson Mo AS er et veldrevet rørleggerfirma med ingeniører, fagfolk, funksjonærer og showroom i Mo i Rana. Vi skal være en fleksibel aktør tett på kunden. Du kan stole på at vi leverer lokal kompetanse og riktige løsninger som ivaretar ditt behov. Sammen med andre søsterselskap tar vi på oss store og komplekse oppdrag i regionen.

Les mer om Nilsson Mo AS her.

I tillegg har du svennebrev som rørlegger og gjerne allsidig erfaring som kan være med å styrke vår bedrift. Nilsson Mo AS har som målsetting å øke kvinneandelen innen fagområdet. Derfor oppfordrer vi kvinner til å søke.

Vi tilbyr:

  • Sosialt og godt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige vilkår og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Egen servicebil
  • Kurs og faglig oppdatering
  • Stabilt og velrennomert lokalt forankret firma
  • Stor og lojal kundemasse

Spørsmål?

Har du lyst til å bli en del av vårt team, eller lurer du på noe rundt denne jobben? Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til kontaktperson.

Søknad

Søknadsfrist: fortløpende

Skriftlig søknad og CV sendes til Nilsson Mo AS, Postboks 1293, N-8602 Mo i Rana eller på e-post til daglig leder, Willy Harald Pedersen. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Bor du ikke på Mo?

Bor du ikke i Mo i Rana i dag? Det er mange gode grunner til å flytte til Helgelands største by! Les mer om Mo i Rana og Helgeland på Heile Helgeland.

Kontaktperson