Nilsson.noNilsson Mo AS søker Anleggsrørlegger/BAS
Nilsson ansatte fra Nilsson i Mo i Rana.

Nilsson Mo AS søker Anleggsrørlegger/BAS

Vi trenger flere dyktige anleggsrørleggere for spennende prosjekter! Nilsson Mo AS får stadig flere oppdrag og da trenger vi enda flere dyktige fagarbeidere til vår prosjektavdeling.

Vi som jobber som rørleggere i Nilsson AS er løsningsorienterte, arbeidsomme, pålitelige, samarbeidsvillige og trives både med å jobbe alene og sammen med andre.

Du må ha samme grunnholdning til jobben som oss og vise ansvar og stolthet i utførelsen. Prosjekter blir stadig mer kompliserte og stiller høye krav til de som legger til rette for tekniske installasjoner i bygge- og anleggsnæringen.

Les mer om Nilsson Mo AS her.

I tillegg har du svennebrev som rørlegger og gjerne allsidig erfaring som kan være med å styrke vår prosjektavdeling. Nilsson Mo AS har som målsetting å øke kvinneandelen innen fagområdet. Derfor oppfordrer vi kvinner til å søke.

Vi tilbyr:

  • Sosialt og godt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige vilkår og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Kurs og faglig oppdatering
  • Stabilt og velrennomer lokalt forankret firma
  • Stor og lojal kundemasse

Spørsmål?

Har du lyst til å bli en del av vårt team, eller lurer du på noe rundt denne jobben? Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til kontaktperson.

Søknad

Søknadsfrist: fortløpende

Skriftlig søknad og CV sendes til Nilsson Mo AS, Postboks 1293, N-8602 Mo i Rana eller på e-post til daglig leder, Willy Harald Pedersen. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Bor du ikke på Mo?

Bor du ikke i Mo i Rana i dag? Det er mange gode grunner til å flytte til Helgelands største by! Les mer om Mo i Rana og Helgeland på Heile Helgeland.

Kontaktperson