Nilsson.noHer finner du ossNilsson Mo ASOm Nilsson Mo AS

Om Nilsson Mo AS

Fra kontoret i Mo i Rana leverer vi komplette VVS- og rørleggertjenester for bedrift og privatmarkedet. Vi ivaretar ditt behov under hele oppdraget, fra planlegging til idriftssatt anlegg. Hos Nilsson finner du alltid fagfolk som kan hjelpe deg!

Selskapet ble etablert i 1926 av Alfred Nilsson. I 1962 etablerte Nilsson en egen avdeling på Mo i Rana. I 2001 ble vi en del av Elektrogruppen, men beholder den sterke merkevaren i Nilsson. Kombinasjonen kollektiv kraft og lokal tilstedeværelse gir kunden merverdi.

Nilsson Mo er et veldrevet rørleggerfirma med ingeniører, fagfolk, funksjonærer og showroom i Mo i Rana. Vi skal være en fleksibel aktør tett på kunden. Du kan stole på at vi leverer lokal kompetanse og riktige løsninger som ivaretar ditt behov. Sammen med andre søsterselskap tar vi på oss store og komplekse oppdrag i regionen.

Vi skal være forbundet med kvalitet og etterrettelighet. Med gode kvalitetssikringssystemer og miljøfyrtårnsertifisering tar vi ansvar og gjør bestandig alt for å overlevere et feilfritt anlegg til en fornøyd oppdragsgiver

Samfunnsansvar

Elektrogruppen har et samfunnsansvar for å skape verdier for våre eiere, medarbeidere, kunder og samfunnet rundt oss.

Nilsson er en del av Elektrogruppen. Les mer om vår historie, felles verdier og hvordan vi tar samfunnsansvar som en del av elektrogruppen på elektro.no.

Einar Jørgensen blir driblet.