Nilsson.noHer finner du ossNilsson Haras ASOm Nilsson Haras AS

Om Nilsson Haras AS

Vi leverer komplette VVS- og rørleggertjenester for bedrift og privatmarkedet, med Vesterålen, Lofoten og Ofoten som nedslagsfelt. Vi ivaretar ditt prosjekt, fra planlegging til igangsatt anlegg. Ingen jobb er for liten, og ingen jobb er for stor.

Selskapet ble etablert i 1963 under navnet Harry Andersen Rørleggerforretning. Høsten 2010 ble vi en del av Elektrogruppen, og skiftet med det navn til Nilsson Haras AS.

Nilsson Haras er et veldrevet og tradisjonsrikt rørleggerfirma med hovedkontor og showroom på Sortland og egen butikk på Andenes. Du kan stole på at vi leverer lokal kompetanse og riktige løsninger for å ivareta ditt behov.

Vi har 36 ansatte til sammen, fordelt på Sortland og Andenes. 2 av våre ansatte har mesterbrev og vi er godkjent våtromsbedrift. Vi innehar også F-gass godkjenning klasse 2 og har FG godkjenning for montering og kontroll av sprinkler. Opplæring er viktig for oss og pr dags dato har vi 7 lærlinger.

Samfunnsansvar

Elektrogruppen har et samfunnsansvar for å skape verdier for våre eiere, medarbeidere, kunder og samfunnet rundt oss.

Nilsson er en del av Elektrogruppen. Les mer om vår historie, felles verdier og hvordan vi tar samfunnsansvar som en del av elektrogruppen på elektro.no.

Einar Jørgensen blir driblet.