Nilsson.noAktuelt

Aktuelt fra Nilsson

Her kan du lese nyheter og aktuelt fra Nilsson bedriftene.

åpne-hytta-for-våren-rørlegger-tips-nilsson

Åpne hytta for våren! Her er det du bør sjekke før du åpner hovedkrana

Våren nærmer seg med stormskritt, også her i nord. Hyttesesongen er nok allerede i gang, men dersom du ikke har vært på hytta ennå, er det flere ting du bør være oppmerksom på. Her er rørlegger Hans Tores beste tips.

Roald-Sjåvik-serviceavdelingen--Nilsson-varmtvannsbereder

4 grunner til å bytte varmtvannsbereder

Lurer du på om det er på tide å bytte varmtvannsberederen? Her er Roald Sjåviks 4 grunner til å bytte varmtvannstank.

Elektrogruppen med eget Enterpriserettprogram

I en bransje hvor juridiske detaljer kan være forskjellen mellom suksess og fiasko, har Elektrogruppen tatt et betydelig skritt fremover ved å innføre “Enterpriserettsprogrammet”, som en del av Elektroakademiet.

Unngå uventede julegjester – ikke kast julemat i toalettet!

“På låven sitter nissen med sin julegrøt, så god og søt, så god og søt... 🎵” Men vet du hvem som også elsker en bit av julegodtet? Rottene i kloakken!

frost-i-rør-nilsson

Unngå frost i rør – bli klar til frosten med 5 tips fra vår rørlegger

Vinteren er like rundt hjørnet, og med den, risikoen for frostskader i hjemmet. Rørlegger Hans Tore Jensen fra Nilsson deler sine tips om hvordan du best forbereder fritidsboligen eller hjemmet ditt for de kalde månedene.

Elektrogruppen utvikler morgendagens ledere gjennom BAS-skolen

Elektrogruppen, med sin mangeårige historie, investerer i morgendagens lederskap gjennom BAS-skolen ved Elektroakademiet, som forbereder de nye generasjonene for fremtiden.

Fra lærling til rørlegger: Younas Amjads reise med Nilsson

Younas Amjad (21) ser tilbake på sin tid som lærling hos Nilsson og deler sine tanker om å ta steget fra lærling til ferdig utdannet rørlegger.

lærlinger-i-nilsson-og-elektro-bli-bedre-kjent

Elektrogruppens fremtidige stjerner: Møt årets lærlingkull!

Elektrogruppen ønsker velkommen til årets kull av flotte lærlinger. Elektro Bodø og Nilsson har 15 lærlinger i år, og vi er blitt litt bedre kjent med tre av dem.

Olaf (13) fikk bryne seg på rørleggerbransjen

Som det kjente ordtaket sier – den må tidlig krøkes, den som skal inn i rørleggerbransjen. Derfor var vi ikke vanskelig å be da Olaf (13) ville komme på jobbskygging hos oss, og prøve seg som rørlegger.

Bli bedre kjent med rørlegger Emil Lossius: – Å jobbe med bunnledninger er som voksenlego

For rørleggerlærling Emil Lossius (18 år) var ønsket om kort læretid og betalt utdanning uten studiegjeld, som fikk han til å velge rørleggeryrket. Også var det drømmen om reisen jorda rundt.

Eiendomsforum Elektro - Nilsson

Faglig påfyll og nyttig inspirasjon på årets Eiendomsforum

Også i år arrangerte vi i Elektrogruppen «Eiendomsforum» i Tekno Arena på Energihuset. Fokus på brannsikring, ENØK og bærekraft traff ekstra godt i en tid med høye energikostnader og økende priser generelt.

Elektrogruppen si ifra

Elektrogruppen setter fokus på varsling, likestilling og diskriminering

Elektrogruppen har i høst gjennomført en kampanje i Elektro Bodø og Nilsson med fokus på varsling, likestilling og diskriminering. Målet med kampanjen er å fremme et godt arbeidsmiljø og informere om varslingsrutinene.

Norsk Rørallianse (NRA) endrer navn til Konekta

Norsk Rørallianse (NRA) har siden 2002 knyttet sammen store, lokale rørentreprenører over hele landet. Når alliansen nå skifter navn til Konekta, er det for å gjenspeile utviklingen som har skjedd i eierselskapene de siste årene.

Elektro og Nilsson lærling sammen på oppdrag.

Lanserer akademi for kompetanseheving i bedriften

Nilsson sin viktigste kapital er våre medarbeidere! Den vi skal vi forvalte som best vi kan i en nyetablert opplæringsplattform som omfatter rørfaget og de øvrige tjenestene konsernet Elektrogruppen samlet leverer.

Kroken Bodø

Kroken eiendom bygger ut på Tverlandet, og Elektrogruppen er med på laget når en av de toneangivende caravanforhandlerne rigger seg for fremtiden.

Fliser på gulv og badekar med sorte detaljer på kran.

Nytt bad – med Nilsson fra A til Å

Har du planer om å renovere eller bygge nytt bad? Da er det helt sikkert mange spørsmål som melder seg, som – hva du kan gjøre selv, hva det vil koste, om du må bytte varmekablene eller flytte varmtvannsberederen – og hvor lang tid vil det ta?

Nye lærlinger hos Elektrogruppen – Elektro Bodø og Nilsson AS

Tolv nye lærlinger i gang hos Elektrogruppen

Denne uka har tolv nye lærlinger startet i Elektrogruppen, åtte i Elektro Bodø AS og fire i Nilsson AS.

Nilsson rørlegger lærling fikser rør under vask.

Ungdommer som velger yrkesfagutdanning har gode kort på hånden

Flinke fagarbeidere er allerede og vil fortsatt være svært ettertraktet i arbeidsmarkedet. Lærlinger er vår viktigste kilde til rekruttering. Det handler både om læring av fag, men også om å lære den kulturen vi har i bedriften. Vi ønsker medarbeidere som jobber etter vår elektro-standard, og den beste måten å lære dette på er å starte som lærling her, sier administrerende direktør i Elektrogruppen, Einar Jørgensen.

To Nilsson ansatte jobber.

Felles fokus på serviceavtaler og internkontroll i Elektrogruppen

Etter måneder med gode erfaringer fra bruken av et moderne system for håndtering av serviceavtaler og internkontroll, har nå 8 av konsernets bedrifter tatt dette i bruk. Flere er på trappene! Dette gir Elektrogruppen mer innflytelse på utviklingen av systemet, åpner for samarbeid om større avtaler og muliggjør ytterligere vekst i et lønnsomt marked.

Vi støtter TV-aksjonen og auksjonerer bort en elektriker og en rørlegger for en dag!

Elektrogruppen ønsker å bidra til et grønnere og mer bærekraftig samfunn. Gjennom ny teknologi, smartere løsninger og en god porsjon miljøbevissthet arbeider vi hver dag med å styrke egen kompetanse og hjelpe våre kunder å ta gode valg.

Bilde av Andreas Lillejord på grå bakgrunn.

Ny administrerende direktør i rørleggerbedriften Nilsson AS

Andreas Lillejord er fra starten av August 2020 ansatt som ny administrerende direktør i Nilsson AS. Lillejord er i dag prosjektleder i samme selskap.