Nilsson AS er en datterbedrift i det privateide konsernet Elektro AS. Elektro AS ble etablert for over 70 år siden og konsernet er en av landets største privateide tekniske entreprenørfirma med 570 medarbeidere innen alle fagområder i elektro- og VVS-faget.

Nilsson AS leverer produkter og tjenester til offentlig og privat næringsliv, industri og privatmarkedet. Produktene og tjenestene omfatter VVS-installasjoner, industrianlegg, sprinkler, varmepumper og vannbåren varmeanlegg. Nilsson feiret 90 års jubileum i fjor.

Nilsson AS har ca. 45 ansatte og to søsterbedrifter i Mo i Rana og Sortland/Andenes.

Nilsson AS, Bodø søker etter Serviceleder

Nilsson AS ønsker å styrke sin ledende posisjon i servicemarkedet, og videreutvikle seg innen nye satsningsområder.

Arbeidsoppgaver vil omfatte organisering, ledelse og oppfølging av vår serviceavdeling som i dag består av 12 servicerørleggere og 4 prosjektledere. I tillegg vil tilbudskalkulasjon, kunde-behandling og –oppfølging samt tekniske beregninger inngå i stillingen.

Vi ønsker å videreutvikle og styrke serviceavdelingen gjennom ansettelse av flere medarbeidere og satsning på nye fag- og markedsområder innen rørbransjen. Aktuell søker på stillingen som serviceleder vil derfor ha stor innflytelse på arbeidsoppgaver og stillingsinnhold, samt mulighet til å påvirke valg av strategi for serviceavdelingen.

Vi søker en utadvendt, selvstendig og gjennomføringsorientert person, som trives med utfordrende og krevende arbeidsoppgaver. Vi vil vektlegge evne til samarbeid, arbeidskapasitet og serviceinnstilling. Vi ønsker at du minimum har fagbrev i rørleggerfaget og gjerne utdanning fra ingeniørhøgskole/teknisk fagskole innen VVS. Videre er det ønskelig at du har erfaring fra installasjonsvirksomhet.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver i en bedrift og et konsern i vekst, hvor du vil ha innflytelse på utforming av arbeidsoppgaver. Betingelser er konkurransedyktige.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til daglig leder Kåre Lund tlf 75 50 37 54 eller mobil 480 36113.

Skriftlig søknad og CV sendes innen 15. mars 2017 til Nilsson AS, Postboks 1442, 8037 Bodø eller på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Alle søknader blir behandlet konfidensielt.