Nilsson AS er en datterbedrift i det privateide konsernet Elektro AS. Elektro AS ble etablert for 70 år siden og konsernet er en av landets største privateide tekniske entreprenørfirma med 540 medarbeidere innen alle fagområder i elektro- og VVS-faget.

Nilsson AS leverer produkter og tjenester til offentlig og privat næringsliv, industri og privatmarkedet. Produktene og tjenestene omfatter VVS-installasjoner, industrianlegg, sprinkler, varmepumper og vannbåren varmeanlegg. Nilsson feirer 90 års jubileum i år.

Nilsson AS har ca. 45 ansatte og to søsterbedrifter i Mo i Rana og Sortland/Andenes.

Nilsson AS, Bodø søker etter Prosjektrørleggere

Nilsson står foran flere spennende prosjekter fremover og søker prosjektrørlegger i Bodø. Nilsson verdsetter høy kompetanse og tilbyr utviklende, utfordrende og attraktive arbeidsoppgaver i et solid vekstselskap. Våre betingelser er konkurransedyktige.

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Fagbrev som rørlegger eller lang erfaring
  • Serviceinnstilt og positiv
  • Utpreget ordenssans
  • Høy arbeidskapasitet og selvstendighet
  • Idé- og initiativrik
  • Erfaring fra installasjonsbransjen i Norge
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

Vi kan tilby en stilling i et selskap som er del av et spennende konsern i vekst, med konkurransedyktig lønn og betingelser. Stillingen har utfordrende og attraktive arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter.

Henvendelser og søknad

For informasjon om stillingene kontakt daglig leder Kåre Lund 75 50 37 50. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: Fortløpende

Vi ber om at søknad og CV sendes via e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Sjekk gjerne ut www.nilsson.no eller www.elektro.no for ytterligere informasjon om konsernet Elektro og Nilsson.