Nilsson Haras har kjøpt JAR Rørservice og styrker med dette bedriftens satsing på service- og privatmarkedet.

Nilsson Haras er Lofoten og Vesterålens største rørleggerbedrift med erfaring i bransjen siden 1963. Bedriften sysselsetter 25 ansatte ved avdelingene på Sortland og Andenes, fremgår det av en pressemelding.

JAR Rørservice, eid av Jørn Arve Røe er en liten lokal bedrift med to ansatte som utfører store og små oppdrag i hele Vesterålen.

- Bakgrunnen for oppkjøpet er at Nilsson Haras ønsker å bli en større aktør på service- og privatmarkedet. I den forbindelse var det naturlig å ta kontakt med et godt etablert firma i dette markedet. Begge firmaene hadde felles interesser og ble raskt enige, sier daglig leder i Nilsson Haras, Kato Lidahl.

- Med dette oppkjøpet vil Nilsson Haras få større muligheter i markedet og står bedre rustet for fremtiden. Vi er glade for at vi har fått Jørn Arve Røe og Torbjørn Høve med på laget. Jørn Arve vil bli leder for service- og privatmarkedet hos Nilsson Haras, og han vil som før være kontaktpunktet overfor kunder, forsetter Lidahl.

- Alle kunder hos JAR Rørservice vil få samme gode oppfølging og service som tidligere, og sammenslåingen med Nilsson Haras gjør at vi kan tilby flere tjenester, sier Jørn Arve Røe som er eier og daglig leder av JAR Rørservice.